fredag 18 februari 2011

Inflyttningfesten

Så här fint blev det innan festen.







 Jag tycker det var en trevlig inflyttningsfest med i stort sett bara Ericssonfolk med en och annan respektive. Det dracks, vin, öl och åts kakor och bullar. Det som man som svensk kan känna är lite konstigt är att folk dricker vin och öl och sen tar bilen hem, det kommer jag ha svårt att vänja mig vid. Det var väldigt udda folk som dök upp, en fransos som påminde om en av Dupontarna, en som var väldigt lik Mads Mikkelsen i Casino Royale, en annan var som en vuxen version av karaktären Åke från den gamla tv-serien om Bert och lite annat folk. Vi fick mycket beröm för bakverken eller det var väl mest jag som fick eftersom det var jag som bakat, vi fick även beröm för lägenheten och utsikten. Sen fick jag många frågor om vad gör jag, när ska jag lära mig tyska och var ska jag lära mig det. Även om det är olika människor som ställer frågorna så är det en väldig upprepning för mig att jag börjar fundera på att bara svara något som faller mig in, som kanske inte är riktigt sant. Bara för att få lite variation. Fick också mer än en fråga om vi har besökt eller planerar att besöka bergen, skulle tro att de menar alperna men säker kan man ju inte vara.....:-)

Nu börjar temperaturen sjunka lite tyvärr. Folk sa igår att det kommer bli kallare men jag tycker inte det för jag trivs med det här vädret.

1 kommentar:

  1. Alltså du anar inte hur avis jag är på den där termometern just nu. Eller kanske inte just själva termometern utan mer graderna den visar. Här är det -20! Nästan 38 grader kallare än ni har:( Det har snöat hela veckan så våren känns väldigt avlägsen.

    Kram på dig!

    SvaraRadera