onsdag 17 augusti 2011

Milano

Vi har haft vårt första kompisbesök från Sverige. Det var roligt och trevligt och jag hoppas hon vill komma igen och försöka shoppa i Milano med mig ;-)

Vi åkte till Milano över en dag för att shoppa och kolla runt lite, vi besökte Il Doumo. Man fick ta sig upp på taket och titta runt vilket vi gjorde, och vi lyxade till det genom att ta hissen. Hade jag åkt med maken eller min familj så kan jag slå vad om att vi tagit trapporna upp. Man hade otrolig utsikt över staden och bort mot alperna. Jag kan rekommendera att man tar sig upp på taket, för det var så häftigt.
Shoppingen gick sådär, jag handlade inget trots att jag skrivit lista på allt jag skulle ha och sett till att jag hade pengar med mig. Min kompis hittade lite saker så helt bortkastad resa ur shoppingsynpunkt var det inte. Jag är imponerad av hennes packning, hon hade bara med sig ett liten handbagage resväska, när hon flög ner var den inte ens full och hon fick plats med ganska många saker som hon handlade. Souvenirer och lite kläder. Jag har nog aldrig sett eller hört talas om en tjej som packat så effektivt och jag skulle nog inte klara det själv heller. Skor tar faktiskt stor plats i väskan.

1 kommentar:

  1. Angående packningen så är jag sjukt imponerad själv faktiskt! Använde ju inte ens allt jag hade med mig:)

    Klart jag vill åka och shoppa med dig i Milano igen! Måste bara skramla ihop en hel massa pengar först, för om vi ska vara kvar tills du hittat allt du vill ha så lär jag ha köpt upp halva stan till dess:)
    Kram!

    SvaraRadera