tisdag 30 juli 2013

Hnokki jobbar

Hnokki har levt ganska bra hittills, han blir matad, rastad och lekt med, inga bekymmer, problem eller stress i hans liv inte. Vi tyckte att han slappat och glidit med för länge och vi drog lott om vem som skulle göra vad så han fick gå till kontoret och jobba. Det gick lite sisådär, han var inte lika intresserad av dataprogrammering som han var av sin boll. 100% fokus på bollen hela tiden, även när husse la upp bollen på bordet utom räck- och synhåll.

Hade man/Hnokki kunnat äta dataprogrammering så hade han kanske släppt lite fokus från den ätbara bollen.

lördag 27 juli 2013

tisdag 23 juli 2013

Skuggan

Inte ens på min namnsdag fick jag njuta av skuggan, utan ego hunden la beslag på den.

Instagram



När jag går till gymmet, vaktar hunden sin husse. Det känns tryggt! :-)

tisdag 16 juli 2013

Bröllop

Jag var på bröllop häromdagen, jag har inte varit med om något liknande bröllop. Vi tjejer samlades hemma hos en kompis för att dricka champagne och stötta bruden när hon gjorde sig i ordning. Hon var så nervös och hade svårt att slappna av och ta det lugnt.
Ceremonin skedde i en kontorsbyggnad, trots det var lokalen väldigt fin. Vigselförrättaren satt bakom ett skrivbord, brudparet, tärnan och marskalken satt på raden längst fram i lite finare stolar. Resten av oss satt bakom. Det var fotoförbud under ceremonin, när de hade svarat ja och bytt ringar så kommer det schweiziska och väldigt romantiska momentet som heter skriv på alla papper. De fick skriva under fler än ett papper både brudparet, tärnan, marskalken och brudens tolk. Det förvånade mig lite, men samtidigt inte då schweizarna älskar sina papper.
Sen gick vi ut på gatan och skålade för brudparet sen åkte alla utom jag på bröllopsfest. Jag visste inte om att det skulle bli fest så jag hade lämnat hunden ensam hemma och var tvungen att ta mig hem till honom. Annars hade jag självklart löst det med hunden följt med då det på bilderna ser ut att ha varit väldigt roligt.

Smygtagen under ceremonin. Det är alltså brudparet som är på bilden. 


Här är dem igen på bröllopsfesten. Sjön heter Thunersee på tyska och ligger i Thun. 


lördag 13 juli 2013

Instagram



Vi har tvättdag idag, otroligt stressfullt så det är väldigt synd om oss. :-D

söndag 7 juli 2013

Tröttis

Det är jobbigt att bada och leka i skogen.
Får man väcka sin hund genom att dra honom i tungan?

fredag 5 juli 2013